søndag 24. mai 2009

Takk for alle kommentarer

Tusen takk for alle kommentarene. Det varmer å komme inn på bloggen å lese alle hilsningene idag. Det er en tøff og slitsom dag, men er godt å vite at man ikke er alene. Så takk

En oppfordring til alle. Mitt håp er at konserten torsdag skal gå som planlagt. Grethe satt så stor pris på dette initiativet og jeg vet det ville bety masse for henne om vi fikk gjennomført den, med fullsatt sal. Har fått noen til å filme konserten, sik at det blir en svært verdifult minne for meg og barna.

Den neste oppfordringen er å ikke sende blomster eller lignende hit, men istedet legge de kronene i innsamlingen Om å gjøre en forskjell. Jeg vet hvor mye det badet betydde for Grethe, selvom hun ikke fikk brukt det så mye, var det en kjempegulrot å komme hjem til etter et lengre sykehusopphold. Jeg håper og tror at vi sammen kan samle inn masse penger slik at andre enn oss også kan oppleve den gleden det er å få en slik oppmuntring i en vanskelig tid.

Kontonummeret er :6580.12.08007
Vil du lese mer, kan du det på gjorenforskjell.no eller http://www.facebook.com/group.php?gid=76145482187&ref=ts

7 kommentarer:

  1. Så godt å høre fra deg Jørgen!

    Det er vel hevet over enhver tvil at de første døgnet er tøft.. den neste uken blir mer en døs, så mye praktisk som skal ordnes.. Sakte med sikkert kommer hverdagen tilbake, savnet sprenger på og sorgen spiser av hjertet ditt - og det er OK! Det er sånn det er.

    Plutselig en dag, litt lenger framme stilner sorgen litt og det blir plass i hjertet til å huske alt det gode.. man kan igjen glede seg over alt det gode i livet.

    Vi er for deg i dag - og vi er her om seks måneder - hvis du trenger oss. Vi skal selvfølgelig respektere dine og Grethes ønsker, og gir "blomsterpengene" til Gjør en forskjell - og vi kommer på konserten! Tror det kan bli en flott og vakker minnestund for Grethes minne!!

    Du er enestående Jørgen - stå på!!
    Stor klem fra Britta og Lars. :)

    SvarSlett
  2. Kjære deg.
    Så godt å høre fra deg som Britta sier. Har tenkt på dere i hele dag og selvfølgelig skal vi heller gi Penger til en så flott sak.
    Det at du nå tenker på andre oppi alt dette viser hvor fantastisk du er som person.
    Vi kommer selvfølgelig på konserten, og jeg vet det kommer til å bli en flott minne kveld. Grethes minner vil være med oss alle og vi er så takknemlige for å ha henne i hjertene våre.
    Ta vare på deg selv nå, og barna deres. Trenger du noe så si i fra.
    Varme tanker og klemmer fra Cathrine m/familie

    SvarSlett
  3. Kjære Jørgen!
    Den første tiden er tøff. Alt det vonde ligger på overflaten og kan lett overskygge det gode. Etterhvert vil sorgen gi litt mer slipp, og det gjør hverdagen litt lettere og de gode minnene slipper mer og mer til. Jeg vet det høres helt uvirkelig ut akkurat nå.

    Du har sammen med Grethe vært gjennom en vanvittig vanskelig tid. Måten du var der for Grethe, var enestående. Du var hennes klippe, og det tror jeg gjorde at hun kunne nyte den siste tiden, de siste øyeblikkene, på best mulig måte. Resten av familien har også vært en utrolig støtte, og omsorgen for hverandre og det samholdet dere har vist gjennom sykdommen til Grethe, må dere støtte dere til nå. Dere trenger hverandre nå.

    Konsert skal det bli. Jeg kommer med flere. Det kommer til å bli mange tårer og det vil være vondt, men konserten er en kjempe fin måte å minnes Grethe på.

    Vi gir gjerne penger til en slik god sak, slik at flere i lignende situasjoner kan få en oppmuntring.

    Tenker på Grethe, deg og barna, og resten av familien. Er så lei meg for at dere må gå igjennom det dere gjøre akkurat nå. Si fra hvis det er noe jeg kan gjøre. Ta vare på deg selv og barna deres.
    Mange klemmer fra Jeanette.

    SvarSlett
  4. Lys er tent, både for Grethe, og for dere.
    Kommer til å gi penger til en så god sak. Slik at andre også kan få slik hjelp som dere har fått.
    Du er utrolig sterk og enestående Jørgen. Det vonde kommer nok til å være på overflaten en liten stund, men så, som alle de andre her sier, vil de gode minnene komme tilbake også.
    Ta god vare på deg selv, barna dine og familien din. Støtt dere til hverandre og trøst hverandre.

    Mange klemmer sendes over til deg og dine.

    SvarSlett
  5. Kjære Jørgen, barna og resten av Grethe sin familie.

    Min dypeste medfølelse i sorgen over Grethe.
    Dette er utrolig trist.
    Varme tanker og klemmer til dere alle.
    Takk for at dere har delt denne kampen med oss andre....

    Hvil i fred kjære Grethe!

    Veldig flott med konserten og det er utrolig beundringsverdig og sterkt at den går som planlagt.
    Det blir en verdig, sterk og minnerik kveld.

    Kjære Jørgen ta godt vare på deg selv og barna. Ta i mot all den hjelp og støtte du ønsker. Ta i mot det som du trenger.
    Det er mange som vil hjelpe.
    Man kan ikke greie alt alene.
    De beste ønsker til deg og barna.

    Victor Borge skriver:
    Smilet er den korteste distansen mellom to mennesker...

    Gode hilsner fra Laila:)

    SvarSlett
  6. Kjære Jørgen!
    Sender mange varme tanker til deg og barna, og den nærmeste familie, som har mistet deres kjære Grethe. Ta godt vare på hverandre i tiden fremover.

    Er utrolig takknemlig for at jeg fikk lov til å bli kjent med dere.

    Grethe var en fantastisk person som gjorde et stort inntrykk på meg. Hun var en person som spredte stor glede rundt seg, og hennes bortgang er ubeskrivelig.

    Klemmer og kondolanse fra Merethe m/fam.

    SvarSlett
  7. Kjære Jørgen, Lea-Sofie og Noah-August.

    Dette er så ufattelig trist og jeg kan ikke annet enn å uttrykke min dypeste medfølelse i den sorgen dere nå føler.
    Ett fantastisk menneske er gått bort og vi bærer tung sorg i våre hjerter, MEN der er det også plass til mange gode minner som etter hvert vil ta større og større plass. Sorgen vil alltid være der, men med tiden håper jeg dere klarer å gi de gode minnene den aller største plassen.

    Ta vare på hverandre og husk at Grethe lever videre i deg, barna og alle som var så heldige å treffe henne.

    Deltagelse på konserten er en selvfølge og jeg tor og håper det vil bli en flott minnestund for Grethe!

    Tusen varme tanker og klemmer fra
    Helle-Stine, Johan Fredrik, Kristian Theodor og Hanna Marie.

    SvarSlett