torsdag 2. april 2009

En liten "bønn" som er veldig viktig!

Må bare si en ting..Nå er det mange som vet om dette og ting sprer seg fort! Lea-Sofie vet ingen ting at sykdommen har utviklet seg. Det skal hun heller ikke vite! Det er det vi som skal fortelle henne når vi er klar. Så tenk på det når hun er i nærheten, om dere prater med oss eller andre om det. Når vi er sammen med henne skal det ikke prates om!

Måtte bare si det...det er så sårt oppi alt dette at barna mine har en alvorlig syk mamma....

4 kommentarer:

  1. kjære deg det skjønner jeg godt. jeg kommer ikke til å si noe, vi kan prate sammen utenom. så da vet du hvorfor jeg kommer til å være som alltid dersom du er innom. sender deg en stor varm klem her nå jeg. tenker så på deg vet du.
    Kos dere masse i syden det var godt dere får dra. gla i deg. klem cathrine

    SvarSlett
  2. Kjære G&J!
    Det er så viktig det du skriver, og dette er det jo strengt tatt bare dere som har noe med. Vi snakker heller ikke om dette med barna her i huset. Barn bryr seg ikke om forandringer slik vi andre gjør, de observerer, kanskje undrer, men de trives jo best med at ting går sin vante gang. Vi her er nok mere oppsatt på at dette rund oss er ett slags "fristed" om du vil. Det er vår og alle tyter ut av hulene sine sakte men sikkert. Vi også, og vi fortsetter den sosiale skravlingen der vi stoppet i høst om vær og vind,fotball og sykling, fisking og mål om vektreduksjon mm... mens barna leker rundt oss.
    Du har opprettet denne flotte bloggen slik at vi kan følge med på hva som skjer i livet deres, og det er flott at dere deler så masse med oss. Vi setter umåtelig stor pris på det.

    Klem klem

    SvarSlett
  3. Lea sofie har i hvertfall flotte foreldre. Dere er utrolig sterke. God tur til varmere strøk, det fortjener dere virkelig. Tenker masse på dere. God klem

    SvarSlett
  4. Hei Grethe
    Fikk vite om bloggen din idag. Kjempeflott at du har opprettet den. Gjør litt godt for oss rundt deg å få vite ting uten å mase på deg hele tida. Her kan jo du styre selv når du ønsker å si ting og når du ønsker å lese hilsner fra folk. Tenker på deg kjempemasse! Du er fantastisk sterk, utrolig imponerende den styrken du viser i kampen du nå fører.

    Høres spennende ut med den dietten din, er det veganer du nå er siden du ikke skal ha melkeprodukter? Har et par vegetarkokebøker du evt kan låne, var vegetarianer for noen år siden...

    Sender deg grønne styrketanker og mange klemmer

    Tine

    SvarSlett