onsdag 1. april 2009

Nå skal vi til sol og varme!!!!

Denne sykdommen er jo nesten en heldagsjobb..det skjer noe "nytt" hele tiden, og vi bruker mye tid på alternative ting..så da flyr tiden.

Engebråten fra Radiumen ringte idag og kom med "god-dårlige" nyheter....vi skal få reise til sol og varme uka etter påske. Men når vi kommer hjem er det rett på cellegift kur. Hvordan cellegift, hvor mange kurer og hvor langt intervall det vet jeg ikke, men merker vel det tidsnok:) Det er bare så utrolig deilig at vi får reist, vi har jo hatt lyst og har hatt flere planer om det å reise til diverse steder, men så har behandlingen kommet i veien. Men nå skal vi dra og kose oss! Foreldrene våre blir med, fint for store og små:) Så Jørgen og jeg skal bestille tur ikveld! P.s baby gusta har fått pass i posten idag...så søt:)

Vi har også brukt nesten hele dagen inne på balder klinikken hos Rognlien, har egentlig ikke gjort så mye der, men fått avtalt nærmere om den mailen vi skal sende til et sykehus i USA. Det er et offentlig sykehus som er veldig anerkjent. Vi håper de vil se på saken min og gi oss vurdering og komme med forslag til behandling. Da kan det være aktuelt å reise dit, så det blir jo spennende.

Ha en fin onsdags kveld!

6 kommentarer:

  1. Unner dere virkelig en tur til sol og varme. :) Stor klem

    SvarSlett
  2. Så flott at dere skal dra på tur! Det skal bli så godt for dere. Med alt dere har vært igjennom, trenger dere å samle kreftene igjen. Gleder meg til å høre hvor dere skal. Håper vi sees snart snuppa.
    Stor klem.

    SvarSlett
  3. Så utrolig fint at dere får dratt på tur. Det fortjener dere virkelig. Slappe av og bare være sammen. Klem

    SvarSlett
  4. Så flott at dere får reise på tur. Det blir kjempedeilig for store og små, tenker jeg. Dette har dere jo ønsket dere lenge
    Jeg har forsøkt å kommentere tidligere her, men ikke fått det til. Nå ser jeg at teknologienen funker.
    Det er godt å følge med på bloggen din Grethe. Det er fint at du skriver, og SÅ fint du skriver.
    Kampen sammen med pasientombudet er jeg virkelig glad for at dere tar, for dette må ikke skje igjen.

    SvarSlett
  5. Kjære Grethe,

    Håper på det beste for deg og dine, og ønsker dere en god tur.

    Tenker mye på deg for tiden.

    Hilsen din fetter i Bergen,
    John

    SvarSlett
  6. Hei Grethe.
    Så flott skrevet, og utrolig tøft gjort! Det står det all respekt av. Dere virker utrolig sterke sammen, og dette kommer dere til å klare!
    Det var vond lesing dette, men samtidig veldig godt, at du vil dele det med oss, og at vi kan være med deg i kampen. Sender deg og dine utrolig mange tanker!

    Så bra at dere får reist på en liten tur etter påske da. Er nok godt å komme seg litt vekk fra hverdagen her i Norge også.

    Og at du har blitt grovt feilbehandlet er det da ingen tvil om. De burde absolutt, som du sier, sjekket det grundigere når kulen fortsatt var i brystet + at den hadde vokst. Skjønner godt at dere tar en fight der også!

    Stor klem fra Hege

    SvarSlett